Boek hier jouw vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza

Ibiza is een populaire vakantiebestemming. Het eiland staat vooral bekend om het drukke nachtleven, omdat er veel bekende DJ’s optreden. Echter kent Ibiza ook een meer rustige kant. Er zijn veel bezienswaardigheden en mooie stranden te vinden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Bekende stranden op Ibiza zijn bijvoorbeeld Cala d’Hort, Cala Bassa en Cala Salada. Voor jouw vakantie Ibiza zijn er een paar leuke bezienswaardigheden om te bezoeken.

Vakantie Ibiza

Bezienswaardigheden en activiteiten

Ibiza is voornamelijk bekend geworden door de hippiecultuur. Je kunt er dan ook diverse hippiemarkten bezoeken waar je leuke souvenirs of andere hebbedingetjes kunt kopen. Op de markten kun je allerlei activiteiten doen, voor zowel de kinderen als volwassenen. Daarnaast kun je natuurlijk tot rust komen op een van de mooie stranden van het eiland. Voor degenen die van activiteiten houden, kun je in Es Figueral diverse wateractiviteiten doen. Denk aan waterskiën, duiken, waterfietsen of windsurfen.

Zeemeerminnen en grotten

Ibiza kent ook diverse overblijfselen van de oudheid. Zo vind je in Es Vedrà meerdere grotten. Volgens de oude verhalen zouden deze grotten het thuis van zeemeerminnen en zeenimfen moeten zijn. Ook vind je een oude piratentoren in Torre Des Savinar. Je kunt hier heel mooi de zonsondergang bekijken, omdat de toren op een klif staat. Er valt dus genoeg te beleven en te doen wanneer je een vakantie Ibiza boekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *