Kom tot rust bij Zaton Holiday Resort

zaton holiday resort

Europa biedt onwijs veel natuur en stranden die je gezien moet hebben, zo ook in Kroatië. Wanneer je in Kroatië en met name in Dalmatië bent geweest weet je pas hoe mooi het wel niet is! Schitterende omgeving en niet te vergeten het bruisende centrum waar je alles kunt vinden. Vintage winkeltjes en natuurlijk de smaakvolle restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Zoek je een camping waar je optimaal kunt genieten van de rust en de ruimte om je heen? Dan ben je van harte welkom bij Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort is een grote camping met maar liefst ruimte voor 1650 plekken! Wanneer je hier verblijft zal je er geen hinder door ondervinden. Het is een schitterende camping voorzien met van alles wat! Diverse restaurants, winkels en natuurlijk vriendelijk personeel wat graag voor je klaar staat.

Boek jouw reis naar Dalmatië!

Zo ligt de oude stad Zadar op 15 kilometer afstand van Zaton Holiday Resort. Deze stad is onwijs mooi en laat zijn oudheid graag tonen. Ook kan je met een treintje vanaf Zaton Holiday Resort naar het oude havenstadje Nin gaan. 

Zaton Holiday Resort is een grote camping wat voor iedereen toegankelijk is! Het bruisend hart van deze camping zorgt voor plezier en gezelligheid. Je kunt eenvoudig een verblijf boeken via de website van Allcamps.nl! Boek vandaag nog jouw verblijf en kom erachter hoe mooi het daar wel niet is!

zaton holiday resort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *