Op vakantie naar Oostenrijk? Met deze twee uitstapjes maak je het nog beter

vakantiepark oostenrijk

Oostenrijk is bij uitstek een land dat je als vakantieganger bezoekt als je een natuurliefhebber of een wintersportfan bent. Natuurfans kunnen bijvoorbeeld naar hartenlust rondritjes maken met de auto en stoppen bij de talrijke imposante uitzichtpunten die dit Alpenland biedt. Wandelingen en fietstochten maken zij natuurlijk ook. En voor wintersporters is Oostenrijk zowat het walhalla. Dit gezien de vele skipisten, de goede sneeuwzekerheid en de après-ski mogelijkheden die er in Oostenrijk zijn. Vanuit een vakantiepark Oostenrijk wordt door velen als de beste optie gezien. Maak je vanuit dit park ook de hieronder beschreven uitstapjes, dan krijgt je vakantie nóg meer aanzien.

De Krimmler Wasserfälle

Nabij het dorpje Krimml vind je de Krimmler Wasserfälle. Deze waterval is met zo’n 380 meter niet alleen de hoogste van Europa, het is ook zonder twijfel een van de mooiste wereldwijd. Bijzonder is dat er een prachtige wandeling te maken is langs de waterval op. Ben je na een paar uur klimmen eenmaal boven, dan is een adembenemend uitzicht je beloning. 

vakantiepark oostenrijk

De stad Salzburg

De regio Salzburg wordt misschien wel het meest bezocht door skiliefhebbers, maar toch. Het zou, als je in de buurt bent, enorm zonde zijn als je de stad Salzburg niet zou bezoeken. Dat de binnenstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat zegt eigenlijk al genoeg. Naast dat er diverse fraaie panden te bezichtigen zijn is de ligging van Salzburg, tussen de bergen, geweldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *