Soorten trailers

Ben je opzoek naar een trailer voor jouw vrachtwagen omdat je bijvoorbeeld een distributie bedrijf hebt waar vrachtwagen eigenlijk het belangrijkste is wat er bestaat want daar draait jouw bedrijf op? Bij het kopen van een nieuwe trailer is het goed om eerst te gaan kijken naar wat voor soort trailer er bestaan. Van buitenaf zoals je wellicht weet ziet een trailer er bijna voor elke trailer hetzelfde eruit. Vaak is het van binnen anders. Ikzelf werkte eerst als chauffeur bij een vrachtwagen bedrijf die verschillende soorten houten planken vervoerde over heel Europa. Nu ben ik verkoper bij Trucks NL waar ik verschillende soorten trailers verkoop via een online website. Nu probeer ik met deze blog uit te leggen welke soorten trailers er bestaan. Hieronder is een overzicht gemaakt van verschillende trailers die wellicht interessant zijn voor jou of voor jouw bedrijf!

Koeltrailer

Heb je klanten in jouw bedrijf of ben je een bedrijf die veel producten vervoert waar de producten gekoeld moeten worden? Zoals een bedrijf die vis verkoopt of ijs? Dan kan een koeltrailer wellicht interessant zijn. Geen gehaast dat de producten bederven of smelten met een koeltrailer. In deze trailer kan je de temperatuur van de trailer bepalen. Je kan het als een koelkast zien. Echter kan je hier ook vriezen waardoor je ijs heel makkelijk kan vervoeren. Het koelvermogen is tussen -20 graden en +25 graden. Het is dus ook mogelijk om producten te vervoeren die warmte nodig hebben. Bij een koeltrailer passen ongeveer 33 europallets in, er is dus genoeg ruimte. De lengte is ongeveer 14 meter en de breedte 2,5 meter.

Volume Combi

Een volume combi trailer zie je niet heel vaak, dit zie je eerder in het buitenland of trailers met een buitenlands kenteken. Deze trailer is namelijk heel geschikt voor bedrijven die veel producten moeten vervoeren over een lange afstand en die de producten gescheiden willen houden. Een combi trailer is namelijk net zo lang als een normale trailer maar het rijdt makkelijker en je kan verschillend producten vervoeren door de verschillende trailers.

Tip van de blog!

Dus ben je als bedrijf nog opzoek en wil je de andere soorten trailers zien die er bestaan in de wereld? Neem dan snel een kijkje bij Trucks NL, zij hebben een ruim aanbod aan verschillende trailers, bedrijfswagens, containers, onderdelen en zelfs normale auto’s. Er is dus veel aanbod en de service is daarnaast ook uitstekend. Als laatste tip die ik ook mee geef is om de trailer met eigen ogen te bekijken en ook te rijden. Vaak voelen chauffeurs namelijk of een trailer lekker rijdt of niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *