Vindt u het ook lastig om een leuk vrijgezellenuitje in Amsterdam te bedenken?

Zo ken je je vriendin 20 jaar en zo gaat ze opeens trouwen met de man van haar leven. Hartstikke geweldig maar natuurlijk moest ik wel even aan het idee wennen. We zijn al zolang beste vriendinnen en ik kon het gewoon niet geloven, maar ik wens haar natuurlijk het aller-allerbeste. Maar ja, dan snap je wel dat ik, als beste vriendin haar vrijgezellenfeest moet organiseren. En ik wist dat ze dat altijd al wilde doen in Amsterdam. Een vrijgezellenuitje in Amsterdam. Geen probleem dacht ik bij mezelf dus ging ik op zoek en kwam op een leuke website terecht: amsterdamtour.nl, voor het leukste vrijgezellenuitje in Amsterdam. Deze fijne website biedt verschillende vormen van vrijgezellenuitjes in Amsterdam aan. Waaronder een hangover stadsspel, een pimp my tarzan workshop, een strip diner, een Burlesque fotoshoot, en nog veel meer mogelijkheden, maar de leukste vind ik nog wel de Magic Mike Strip show. Deze is elke zaterdag van 22:00 tot 00:00 uur te boeken. Het is een avondvullend programma vol heerlijke mannelijke strippers, zinderende en stijlvolle elementen en een mooie cocktail bar. Als u deze tickets besteld krijgt u ook nog eens gratis entree voor de afterparty. De minimale leeftijd is logisch 18 jaar, en de consumpties zijn helaas niet inbegrepen. Het bedrijf levert korting bij een groep, gratis advies, zijn altijd bereikbaar en de prijzen zijn al vanaf 12,50 per persoon. U kunt het vrijgezellenuitje in Amsterdam ook combineren met een diner. Natuurlijk biedt deze site nog veel meer leuke dingen aan, zoals; een dag- en avond arrangement, een dinerspel, een citygame, een stadswandeling, fietstocht, rondvaart en een workshop. De tickets zijn online te bestellen voor alles, en er zijn ook teamuitjes mogelijk, altijd leuk voor op het werk. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, zolang de aanstaande bruid het maar naar haar zin heeft natuurlijk en ze het niet zo gek maakt dat ze de volgende dag zich verslaapt voor haar eigen bruiloft. Ze organiseren uiteraard ook vrijgezellenuitjes in Amsterdam op deze website voor mannen. De mensen die voor deze site werken weten wat er mogelijk is voor u!

Een vrijgezellenuitje in Amsterdam, zo geregeld!

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, plezier maken moet voorop staan, en natuurlijk ook het afscheid nemen van het vrijgezellenleven. Dat doe je met goede vriendinnen of vrienden, goede drank en lekkere mannen of vrouwen. Deze site kan het allemaal voor u regelen dus schaam u niet en laat u verrassen door alle leuke en spannende mogelijkheden.

Al geïnteresseerd geraakt in een leuk feestje?

Dan moet u zeker naar deze website gaan, want:

  • Ze bieden heel veel mogelijkheden voor een geweldig vrijgezellenfeest.
  • Ze bieden daarnaast nog heel veel andere leuke dingen aan om te doen.
  • Het is een betaalbare, leuke manier voor een feest.

Wij hebben een geweldige avond gehad en kijken nog lang hierop terug met een fijn gevoel. De mensen van de site hebben er alles aan gedaan om het tot in de nopjes te regelen. Alles was duidelijk en alles klopte, ik zou het zeker nog een keer doen en ik kan het u ook van harte aanbevelen.

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *