Zomervakantie

Kijk jij ook altijd zo uit naar de zomervakantie? En ben je altijd de eerste met boeken of wacht je liever tot een goede last minute aanbieding? Ongeacht waar je voor kiest, iedereen kijkt wel uit naar zon, zee en strand. Dit jaar is het nog maar afwachten waar we allemaal naar toe mogen maar laten we maar van het beste uit gaan! Gewoon lekker op vakantie, of dit nou met de auto of het vliegtuig is dat maakt natuurlijk niet uit. Voor iedereen is het ook per persoon verschillend wat voor vakantie hij of zij wil. Wil je 3 weken lang op een bedje in de zon liggen of hou je ook van dingen ondernemen en dingen ontdekken?

Een villa

Wil je op vakantie met je gezin of een vriendengroep? Dan is het een erg leuk idee om een villa te huren. Mooie villa’s met een zwembad heb je natuurlijk overal door Europa. Als je zou willen kan je ook nog met de auto om kosten te besparen i.p.v. vliegen. Een villa huren heeft een hele hoop voordelen. Denk aan het zelf kunnen koken en een lekker eigen zwembad voor jou en je vrienden. Zorg ervoor dat je lekker dicht bij een strand zit of een leuk waterpark. Een klein winkeltje of supermarkt zou ook erg handig zijn zodat jullie lekker boodschapjes kunnen doen. Ga er is even goed voor zitten met je vrienden en boek een heerlijke villa in bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Italië. Door middel van boeking websites kan je gemakkelijker een goeie deal sluiten.

Stedentrip

Als je niet echt van een zon vakantie houdt maar wel lekker wilt genieten in het buitenland, is een Stedentrip de perfecte oplossing voor jou! Een paar dagen genieten in een mooie stad naar keuze is dan super leuk! Bekende steden voor een stedentrip zijn: Kopenhagen, Parijs, Rome, Milaan en Barcelona. Dit zijn steden waar je in principe genoeg hebt aan een paar dagen. Even lekker er tussen uit en genieten van een andere cultuur, wie wil dat nou niet? Denk ook aan al het andere lekkere eten en drinken wat je kan proeven en proberen in de stad naar keuze. Een stedentrip maak je meestal met het vliegtuig omdat je er dan simpelweg gewoon sneller bent. Maar als je een stedentrip wat dichter bij huis hebt dan kan dit ook prima met de auto. Qua prijs zal je met een stedentrip mogelijk iets goedkoper uitkomen maar het zal niet veel verschillen met de zomervakantie optie van hierboven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *